Терористи з ЛНР не віддають тіло закатованого "просвітянина" Володимира Семистяги

Перед смертю доцента Луганського національного університету били, вимагаючи майно

Перед смертю доцента Луганського національного університету Семистягу били, вимагаючи майно. 

Інформація про загибель 64-річного "просвітянина" Володимира Федоровича Семистяги з'явилася сьогодні, 1 липня, вранці. Бойовики кажуть, що полонений помер від серцевого нападу ще 27 червня. Проте цей факт вони приховували декілька днів, повідомляє gazeta.ua

Близькі впевнені, що їм не віддають тіло, щоб приховати сліди тортур.

"Семистяга переніс два інфаркти, йому зробили операцію на серці і була потрібна ще одна. Володимир Федорович жив на ліках, приймав їх чотири рази на день. Але його серце зупинилося не просто так, а тому, що не витримало побоїв", - говорять в університеті, де Семистяга був викладачем історії.

Родичі загиблого скаржаться, що не можуть поховати чоловіка. Учора і сьогодні вони намагалися отримати тіло, але в захопленій терористами Луганської ОДА їм відповіли, що про місцезнаходження покійного не мають інформації.

Раніше Еспресо.TV повідомляло що чоловік був захоплений в полон 23 червня з університету. Одночасно терористи ЛНР пограбували Українсько-канадський центр на території університету, де так само розташовувався офіс "Просвіти" - винесли усю оргтехніку і документи.