На околицях Луганська точиться бій (доповнено)

Сили АТО увійшли на околиці Луганська. Там зараз чути вибухи

Про це повідомляють місцеві мешканці, передає Еспресо.TV. з посиланням на «5 канал».

За їх інформацією, в районі відділення Луганської митниці терористи встановили ракетну установку, з якої намагаються поцілити у літаки української армії.

Також мешканці Луганська бачили кілька разів колону військової техніки бойовиків. Їх дані підтверджує відео з веб-камер. Кілька БМП проїхалися вдовж кварталу Щербакова, далі вони рухалися в напрямок селища Ювілейне. Куди попрямували терористи – невідомо.

Водночас, голова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив Еспресо.TV , що терористи розгорнули в Луганську три вогневі точки ПЗРК. Зокрема, вони розміщені біля обласної лікарні в районі місцевого аеропорту, на автовокзалі біля обласного воєнкомату, а також в гуртожитку Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.

Нагадаємо, сьогодні о четвертій ранку веб-камери зафіксували військову техніку на перехресті кварталу Щербакова в Луганську.

На великій швидкості БТРи проїхали по напрямку до вулиці Нечуя-Левицького. Далі, на кільці Гайового колона повернула у бік сел. Ювілейного.