Під час штурму управління МВС в Донецьку постраждало 20 обсіб, п'ятеро з яких цивільні, - Лук'янченко

Двадцять осіб постраждали в результаті перестрілки в районі будівлі Головного управління МВС України в Донецькій області та Донецького міськуправління міліції 1 липня

Про це сьогодні на прес-конференції розповів Донецький міський голова Олександр Лук'янченко, передає Еспресо.TV з посиланням на "Остров".

"В результаті перестрілки біля будівель міліції одна людина загинула, двадцять чоловік отримали поранення різного ступеня тяжкості, в тому числі і п'ять цивільних"

У будівлі ГУ МВС України в Донецькій області на даний момент залишаються озброєні особи, з ними будуть вестися переговори. Донецьке міськуправління міліції працює в штатному режимі.

У Донецьку бійці ДНР на чолі з "Бєсом" (Ігор Безлер) 1 липня почали штурм будівлі ГУ МВС України в Донецькій області (знаходиться в безпосередній близькості від будівлі Донецького міськуправління міліції). Пізніше в "ДНР" заявили, що Безлер намагався захопити владу і "республіка" почала свою "антитерористичну операцію".

Раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини біля будівель Донецького міськуправління міліції та обласного главку постраждали четверо правоохоронців, ще один загинув.