З'явився бетонний сувенір зі словами з матюкливої пісні про Путіна

Активісти створили перший бетонний сувенір, який стверджує, що Путін таки х..ло

Відповідну світлину на своїй сторінці у "Фейсбуці" розмістив користувач Левко Стек.

Він розповідає, що сувенір йому зробив "один бетонщик бендерівець перед від'їздом в зону АТО".

Як зазначає Стек, залізобетонний аргумент він збирається продати на аукціоні, гроші від якого підуть на допомогу українським військовим.

"От я і подумав, що Путін нарешті може зробити щось путнє і допомогти українським військовим. Отже, якщо серед вас є ті, хто давно планував допомогти нашим хлопцям на передовій, але йому бракувало мотивації і часу, і кому довподоби залізобетонний аргумент про президента РФ, - я залюбки віддам його вам за ту суму, яку ви вважаєте достатньою. Якщо охочих буде кілька, Хуйла отримає той, чия пропозиція буде найшедрішою. Всі гроші від цього бетонного аукціону отримає один з волонтерів, що займається екіпіровкою військових. Якщо ви мені не довіряєте, і правильно робите, можу вас заспокоїти: гроші віддавати мені не доведеться. Їх ви або перерахуєте на картку, або віддасте в руки перевіреним людям", - написав користувач.

Довжина виробу становить 29 см, висота - 2,5. Стартова ціна лоту - 100 гривень.

Нагадаємо, пісня "Ла-ла-ла" з непристойним рядком про Володимира Путіна, яку виконали фанати харківського «Металіста» та донецького «Шахтаря», протягом останнього часу стала справжнім хітом і журналісти Еспресо.TV навіть зібрали ТОП-18 матюкливих пісень про Путіна.