Національна гвардія увійшла до Луганська, йде бій з терористами

У Луганську антитерористична операція перейшла у активну фазу

Про це повідомляє Inforesist, передає Еспресо.TV.

"З різних частин міста надходять повідомлення про вибухи з боку Кам'янобрідського району. Удари дуже потужні. У будинках з ближніх кварталів тремтять вікна. У районі Олександрівська і Тепличного видно дим. За непідтвердженими даними, Нацгвардія атакує військову частину в Олександрівську, захоплену бойовиками. 

Також у місті чутно сильні автоматні черги. Орієнтовно, звук доноситься з боку парку Горького, вулиці Комінтерну і залізничного вокзалу. На повороті на естакаду велике скупчення легкових автомобілів. У бік парку Горького їдуть машини швидкої допомоги. 

Очевидець з Малої Вергунки повідомляє, що били по блокпосту в районі моста: "По мосту не потрапили, по домівках жителів, слава Богу, не долетіли. Транспорт і маршрутки розвертають". 

Ситуація в місті також активно обговорюється користувачами соцмереж.

"Стріляють на вулиці Пирогова, там купа військових, когось шукають", - пише користувач під ім'ям Яна Кийко. Користувач Тошка Мельников пише про розірваний снаряд  "недалеко від залізниці". 

За повідомленнями від українських військових, сили АТО можуть зайняти місто, якщо надійде такий наказ.

Нагадаємо, як повідомляло Еспресо.TV, терористи у Луганську встановлюють зенітні гармати біля житлових будинків. Сьогодні ввечері у селищах Велика і Мала Вергунка, що лежать у межах Луганська, пролунали кілька потужних вибухів. За інформацією очевидців, є жертви - загинула жінка.