Турчинов доручив перевірити причетність похресника Єфремова до сепаратистських бунтів на Сході

Спікер парламенту Олександр Турчинов доручив силовим структурам розібратися,чи дійсно гендиректор Луганського обласного телебачення Родіон Мірошник пов'язаний із терористами на Луганщині

Про це Турчинов заявив з трибуни парламенту, пише Еспресо.TV.

Раніше народний депутат Олег Ляшко обурився,  що під час голосування за членів Нацради була винесена кандидатура Мірошника. За його словами, той є помічником «регіонала» Олександра Єфремова і  організатором сепаратистських бунтів на сході.

«Я даю доручення ГПУ, СБУ розглянути  питання, які порушував народний депутат, вжити заходів щодо Родіона Мірошника», - заявив Турчинов.

Нагадаємо, 28 травня луганський суд поновив на посаді колишнього гендиректора Луганської обласної державної телерадіокомпанії Родіона Мірошника. Водночас Держкомтелерадіо заявляє незгоду з рішенням суду і має намір звернутися з апеляційною скаргою до Ленінського районного суду Луганська.

14 травня Луганська облрада висунула черговий ультиматум Києву, вимагаючи по суті виконати умови терористів, що орудують зараз на Луганщині. У разі невиконання своїх вимог депутати погрожували Києву саморозпуском. За свідченням джерел Еспресо.TV, засіданням облради, що так офіційно і не відбулося, керували виключно люди безпосередньо пов’язані з Єфремовим – людина з найближчого оточення Єфремова Сергій Захаров, кум Єфремова Заза Зухбая, колишній керівник «Укркомунбанку» Єфремова Едуард Лозовський та колишній одіозний голова Луганської облтелерадіокомпанії Родіон Мірошник, який є похресником лідера луганських регіоналів.