Медведчук скаржиться Порошенку на заяви Парубія

Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук називає заяви секретаря РНБО Андрія Парубія на його адресу безпідставними

Про це йдеться в заяві «Українського вибору», пише Еспресо.TV.

В організації зазначили, що Парубій  звинуватив Медведчука в скоєнні тяжких державних злочинів і причетності до створення та фінансування екстремістських груп, організації заколоту в Україні.

«У компетенцію ні РНБО, ні його секретаря не входить поширення безпідставних, наклепницьких тверджень. Очевидні як політико-правова неспроможність зазначеної інформації, так і неадекватність поведінки чиновника, який, зловживаючи своїм становищем, привласнив собі повноваження державного обвинувача», - йдеться в заяві.

 «Ці заяви зроблені з однією метою - приховати безпорадність і бездарність самого Парубія, його невідповідність займаній посаді. Поширюючи свідомо помилкову інформацію, що порочить честь і гідність лідера громадського руху Віктора Медведчука, секретар РНБО відкрито став на шлях порушення Конституції і законів України», - заявляють в «Українському виборі».

У зв’язку з цим в організації звернулися до громадськості та президента з вимогою дати належну оцінку висловлюванням Парубія.

Нагадаємо, сьогодні на прес-конференції секретар РНБО Андрій Парубій заявив, що Віктор Медчедчук не може бути стороною переговорів, оскільки протягом останніх років був причетний до організації та фінансування екстремістських груп на Донбасі.