У Донецьку введено суворий режим економії споживання питної води - міськрада

У зв'язку з аварією на каналі "Сіверський Донець-Донбас" і неможливістю проведення ремонтно-відновлювальних робіт (зона АТО), скорочено подачу води на території міста Донецька.

Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради, передає Еспресо.TV

"З метою організації заходів, пов'язаних з попередженням надзвичайної ситуації техногенного характеру внаслідок аварії в системах забезпечення населення питною водою на території міста введено суворий режим економії споживання питної води. 

Зважаючи на що, подача холодної води споживачам міста Донецька буде здійснюватися з нормативним тиском з 17:00 до 22:00 з 05.07.2014 до усунення пошкоджень. 

В інший час вода буде подаватися в гідравлічному режимі, проте можливі перебої. 

Подача гарячої води буде здійснюватися відповідно до затвердженого графіку з 17:30 до 22:00 з 05.07.2014 до стабілізації подачі холодного водопостачання. 

Приносимо вибачення за тимчасові незручності і просимо мешканців міста поставитися з розумінням до ситуації і зберігати спокій. 

Про закінчення ремонтних робіт і відновлення водопостачання в звичайному режимі буде повідомлено додатково. 

У зв'язку з численними питаннями від жителів міста повідомляємо, фонтани Донецька працюють в замкнутому циклі споживання води і використовують технічну воду", - йдеться в повідомленні.