Сили АТО не мають втрат від обстрілу бойовиками аеропорту у Луганську

Голова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгірьов повідомив про останню ситуацію в районі міста Краснодон та Луганськ

За його словами, заяви терористів про те, що сили АТО мають великі втрати особового складу і знищення військового літака і БТРів не відповідають дійсності, передає Еспресо.TV

Зі свідчень керівництва львівських десантників, які базуються в аеропорту Луганська, за два дні обстрілу військові не постраждали.

За їхніми словами, вони готові зачистити місто і підняти державний прапор України і знамено їхньої бригади над будівлею обласної адміністрації.

Роблячи такі заяви, бойовики намагаються приховати факти власних втрат. Зокрема, сьогодні вранці на двох "камазах" були привезені і поховані вбиті терористи.

Окрім того, Снєгірьов підтвердив інформацію про розміщення установок "Град" у Луганську та Краснодоні. Зокрема, за його словами, у Краснодоні "Град" розміщено на центральному ринку.

Тим часом, у Луганську бойовики встановили установки "Град" на території поліклініки №10, Східноукраїнського університету, супермаркету "Епіцентр".

"Терористи використовують житлові масиви для прикриття", - наголосив Снєгірьов.

Нагадаємо, у ніч з 4 на 5 липня терористи ЛНР обстріляли позиції українських десантників в міжнародному аеропорту Луганськ з установки «Град». Сьогодні бойовики обстрілювали аеропорт із танків.

Раніше у РНБО повідомили, що терористи розмістили "Град" навіть на території дитячого садочку.