Бійці попередили замах на Авакова

Бійці під Артемівськом виявили диверсійну групу, яка підготувала засідку для нападу на колону, в якій знаходився міністр МВС Арсен Аваков

Про це повідомив у "Фейсбук" журналіст Юрій Бутусов, передає Еспресо.TV,

"Аваков носиться по звільненій території, постійно знаходиться в бойових порядках, спілкується на вулицях і площах з народом, загалом, демонструє прихід української влади. Сьогодні він приїхав в Артемівськ - місто, який знаходиться всього в 20 кілометрах від Горлівки - там, де базується банда ГРУ РФ підполковника Безлера.

Президент Петро Порошенко прийняв відмінне кадрове рішення - призначив командира батальйону МВС "Артемівськ" Матейченко главою Артемівської райдержадміністрації. Аваков представляв Матейченко у звільненому від терористів місті як нового керівника. Радіорозвідка запеленгувала диверсійну групу противника біля в'їзду в Артемівськ. Наші підрозділи провели результативну зачистку, колона не постраждала", - повідомив він.

Також, журналіст охарактеризував новопризначенного очільника Артемівської райдержадміністрації.

"Про Матейченко. Тепер Артемівську адміністрацію очолив справжній патріот і справжній боєць. Треба йому допомогти налагодити мирне життя в районі - так що прохання всім бізнесменам, які втекли з міста від безлеровскіх рекетирів, повертатися додому - сільськогосподарські роботи в районі почалися вже вчора", - додав Бутусов.