Китайці скуштують українську «Хортицю»

Міжнародний холдинг Global Spirits починає регулярні планомірне експортне постачання алкогольної продукції в Китай. На найбільший східний алкогольний ринок компанія виходить з брендом «Хортиця»

Нові дистрибуційні угоди про постачання на ринок східного гіганта були укладені в червні поточного року. Партнером-дистрибьютором холдинга Global Spirits в Китае стала компания China Sino Group Limited.

«Ми бачимо хороші перспективи розширення дистриб'юторської мережі горілки «Хортиця» у багатьох провінціях Китаю, - говорить Гуо Пин Щан, представник дистриб'юторської компанії China Sino Group Limited  в Китаї. - Основне споживання імпортованої горілки в Китаї здійснюється аудиторією від 22 до 40 років в клубній або ресторанної ХоРеКе. «Хортиця» має оптимальне для цього ринку поєднання ціни та якості, що може зробити саме цей напій основним компонентом коктейльної карти багатьох відомих закладів».

Алкогольний ринок Китаю відрізняється високим рівнем споживчого попиту і найшвидшими темпами ринкового зростання в світі. При цьому вимоги до імпортованого алкоголю в країні надзвичайно високі. Це пояснюється інтенсивною конкуренцією і особливостями східного менталітету споживачів. Для китайців вживання алкоголю порівнюється з національними ритуалами. До уваги приймаються всі характеристики продукту: якість, ціна, смак, дизайн, екологічність виробництва. Останнім часом на перше місце у китайських споживачів виходить такий критерій як відповідність органічним стандартам виробництва. Тому «Хортиця», яка є найбільш продаваною organic-горілкою в світі, на ринку Китаю має дуже хороші перспективи - впевнені експерти.