Залізничники обіцяють сьогодні відновити рух потягів до Слов'янська та Красного Лиману

Залізничники роблять все можливе щоб вже сьогодні запустити рух поїздів до станцій Слов’янськ та Красний Лиман Донецької залізниці, який було перервано через бойові дії

Про це повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Віталій Жураківський, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу підприємства. 

Наразі, колійники, електрики та зв’язківці працюють над відновленням пошкодженої контактної мережі, колій та обладнання ділянок Донецької залізниці.

За словами Жураківського вже сьомого липня, планується запустити рух електропоїздів між станціями Харків – Букіно – Красний Лиман та Слов’янськ – Лозова.

Як відомо, на початку травня відбулися зміни в русі приміських та міжрегіональних поїздів  по Донецькій та Південній залізницях. Тоді залізниця відмінила до стабілізації ситуації курсування 29 приміських поїздів на Донецькій залізниці та 4 – на Південній залізниці. Окрім цього, було обмежено маршрути 9 приміських поїздів по Донецькій залізниці та 10 – по Південній залізниці.

Окрім того,  було змінено маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів на перегонах Слов’янськ – Шпичкине та Красний Лиман – Форпостна. До стабілізації ситуації вони курсували через ділянку Красноармійськ – Павлоград – Лозова.