Бойовики Болотова захопили центральний офіс "ПриватБанку" у Луганську

Представники самопроголошеної «Луганської народної республіки» захопили головний офіс «Приватбанку» в Луганську і його співробітників

Про це повідомляє прес-служба банку, пише Еспресо.TV.

"7 липня о 14-00 в Луганську стався озброєний захват центрального офісу банку і його співробітників бойовиками" ЛНР ". Бойовиками були захоплені техніка та майно офісу банку, нажаль, як заручників терористами були взяті співробітники банку", - розповіли у прес-службі.

Однак, незважаючи на захоплення офісу, «Приватбанк» продовжує обслуговувати своїх клієнтів на території Луганської області. Всі платежі клієнтів проводяться в звичайному режимі через Інтернет, мобільні додатки, СМС-банкінг.

Крім того, в банку підкреслюють, що всі рахунки клієнтів знаходяться в безпеці. Без обмежень можна розраховуватися картками в магазинах, здійснювати безготівкові операції в терміналах самообслуговування в будь-якій точці регіону і всієї України. Відсотки за депозитами продовжують нараховуватися у звичайному режимі.

Нагадаємо, вчора представники самопроголошеної ЛНР заявили про повне припинення діяльності «ПриватБанку» в Луганську і Луганській області.