Порносайти скаржаться на різке падіння відвідуваності під час матчів ЧС-2014

Відвідуваність одного з найбільших порносайтів падає більше ніж на 50% в години матчів чемпіонату світу-2014 з футболу в Бразилії

Про це свідчить дослідження статистики відвідуваності ресурсу, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Gazzetta dello Sport

Згідно з дослідженням одного з сайтів, під час матчу Бразилія - Хорватія падіння відвідуваності склало від 60% до 75%. Ті ж цифри були зафіксовані в першому таймі зустрічі Німеччина - Португалія, хоча вже до перерви (рахунок у цей момент був 3:0 на користь німців) відвідуваність повернулася до звичайних цифр. 

Повідомляється також, що після поразок своїх збірних користувачі найбільш активно повертаються до перегляду порносайтів. Єдиний виняток - Італія, чиї жителі показали різке зростання порівняно зі звичайними днями (на 80%) після перемоги над англійцями.

Зазначимо, у всіх країнах світу відвідуваність порносайтів знижується під час матчів чемпіонату світу, проте одразу після їх закінчення вона починає рости, особливо в тих країнах, чиї збірні зазнали поразки.