Терористи в Луганську роз'їжджають на шкільних автобусах та знов стріляють з "Граду"

Терористи пересуваються по Луганську на шкільних автобусах та знов стріляють з системи реактивного залпового вогня "Град"

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Інформатор".

"Автобус ПАЗ з табличкою "Діти" повний озброєних бойовиків був помічений сьогодні вдень в районі луганського заводу лужних акумуляторів. Він повільно проїхав по вулиці Оборонній в напрямку "Гострої могили", - повідомив виданню очевидець.

Крім того, як повідомили місцеві мешканці, у Луганську, приблизно о 20:00 у районі вулиць Тихоокеанська і Ломоносова з території підприємства "Луганськвода" терористи стріляли з реактивної системи залпового вогню "Град". Снаряди пішли в напрямку Кам'янобродського району.

Слід зазначити, що місцеві жителі раніше помічали, що сили "армії Південно-Сходу" розміщуються на території "Луганськводи". За час бойових дій в околицях Луганська з території підприємства обстріл з "Граду" проводився втретє.

Як повідомляло Еспресо.TV, протягом вчорашнього дня на території обласного центру вівся артилерійський обстріл, в результаті якого постраждали люди, пошкоджено ряд об'єктів.