Терористичний телеканал повідомляє про загибель у Слов'янську захисниці Тітушка

Колорадська подружка Медведчука, Стрілка та Бабая Оксана Шкода, ймовірно, загинула

Про це повідомляє телеканал терористів AnnaNews, передає Еспресо.TV

"За інформацією, яку повідомило джерело у Слов'янську, велика вірогідність того, що журналістка Оксана Шкода, яка зникла напередодні, загинула. Була версія, що вона згоріла у БМП, яка прикривала тили відходу "ополченців" ранком, 5 липня. Але швидше за все у той момент там була інша "ополченка". Оксана, за іншою інформацією, намагалася відійти пізніше. Її бачили ранком у Слав'янську у цивільному вбранні, без зброї, у компанії кількох чоловіків, ймовірно "ополченців", що залишилися у місті. За даними джерела, вони вийшли з міста за кілька годин до заходу української армії. Далі з'явилася інформація, що кілька машин, які вирвалися з міста, були обстріляні "ополченцями", швидше за все ця група намагалася з'єднатися з групою у Слав'янську. Про долю цих груп нічого не відомо. На думку джерела, Оксани більше немає в живих", - йдеться у повідомленні. 

Наразі ніяких офіційних підтверджень або спростувань смерті журналістки не з’являлося. В свою чергу, у соцмережах почали активно обговорювати цю звістку. Зокрема, висловлюється припущення, що це – фейк і таким чином Оксана Шкода хоче втекти із зони АТО.

Шкода відома тим, що була активною прихильнецею "Руського міра", свого часу відсиділа у тюрьмі 5,5 років за торгівлю наркотиками. Після сканадального побиття Вадимом Тітушко журналістки Ольги Снісарчук, активно захищала його в судах, намагаючь довести непричетність до інциденту.