Міноборони повідомляє, що під час бою біля аеропорту в Луганську терористи зазнали значних втрат

Авіація Збройних Сил України знищила два танки і одну реактивну систему залпового вогню "Град" поблизу Луганського аеропорту

Наразі бій скінчився, терористи зазнали суттєвих втрат, повідомили у прес-службі Міноборони, передає Еспресо.TV

"Впродовж дня банди терористів за допомогою систем залпового вогню БМ-21 "ГРАД" а також танків вели активний вогонь по позиціях українських військових в аеропорту Луганська. Особовий склад сил АТО дав гідну відсіч противнику: повітря була піднята авіація.

Зараз бій вже закінчився. Терористи зазнали суттєвих втрат. Внаслідок авіаудару українських військових терористи втратили 2 танки та 1 систему залпового вогню БМ-21 "Град", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Міноборони повідомили, що інформація, яку поширюють деякі ЗМІ про нібито підбитий терористами український літак не відповідає дійсності.

"Вся авіатехніка, що була задіяна в операції успішно виконала завдання та повернулася у визначені райони. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Еспресо.TV, повідомляло, що українська авіація знищила танки бойовиків, що вели обстріл аеропорту Луганська.