Старі друзі не хочуть вітати Януковича з 64-річчям

Сьогодні Віктор Янукович, екс-президент Укріїни відзначає своє 64-річчя, а завтра виповниться 41 рік старшому синові Олександру

Останні роки вони влаштовували подвійне свято на кримській держдачі "Зоря" у Форосі.

"Наскільки мені відомо, ніякого торжества в цьому році не буде - вони відзначатимуть свої дні народження в Сочі скромно, разом з родинами, без запрошення російських або українських політиків. Хіба що, може бути, на святі буде ростовський друг Віктора Федоровича, у якого він жив. Ваш колишній президент тепер звичайний російський пенсіонер і першим особам країни він не цікавий", - розповів колишній префект Північного адмінокругу Москви Олег Мітволь з посиланням на власні джерела, пишуть Вести.

Повідомляється, що Януковича не будуть вітати українські зірки, які завжди приїжджали на його свято, і родичі.

Зірок, які в минулі роки виступали на днях народження Януковичів, цього року не запросили.

«З нами ніхто не зв'язувався і нікуди не кликав співати», - повідомив чоловік і продюсер Таїсії Повалій Ігор Ліхута.

Те ж відповіли та інші улюблені виконавці екс-президента.

"Якщо б я знала куди дзвонити, може бути, і подзвонила, а так - від нього немає новин вже дуже давно", - каже сестра Януковича Лідія.

Також не буде вітати Януковича депутат Михайло Чечетов. "Ні у мене, ні у кого іншого з партії його контактів немає", - заявив Чечетов.

Кум Віктора Федоровича Вадим Писарєв, художній керівник Донецького національного академічного театру опери та балету ім. Солов'яненко, теж не збирається поздоровляти екс-президента: «Востаннє ми спілкувалися роки два тому. Потім він про мене забув і не з'являвся. А тим більше тепер, після всієї цієї історії, всім нам не до його дня народження», - каже Писарєв.

Раніше повідомлялося, що Янукович разом з коханкою перебрався в Сочі.