Військові просять евакуювати людей з перинатального центру Луганська, звідки терористи обстрілюють аеропорт

Українські військові, які обороняють Луганський аеропорт, заявляють, що наразі будівля перинатального центру міста зайнята бойовиками

Про це Еспресо.TV. повідомив голова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгірьов з посиланням на військових, які знаходяться в аеропорту.

«Попри заяви МОЗ, що терористи не захоплювали будівлю перинатального центру, нині там знаходяться снайпери і  корегувальники і протягом двох днів обстрілюють українських військових», - зазначив Снєгірьов.

За його інформацією, приблизно півгодини тому терористи знову обстріляли з «Градів» місцевий аеропорт. «Було здійснено два постріли майже впритул до аеропорту», - сказав активіст.

У зв’язку з цим українські військові просять МОЗ негайно евакуювати людей і персонал з перинатального центру, щоб мати можливість давати вогневу відсіч терористам, які сидять на даху медзакладу.

Снеєрьов додав, що будівля перинатального центру одна з найвисоких у Луганську і звідти терористам  зручно вести обстріл аеропорту.

«Перш ніж давати неправдиву інфомармацію про те, що начебто терористи не захоплювали перинатальний центр, прохання до МОЗу  попередньо уточнювати цю інформацію у військових», - порекомендував активіст.

В Міністерстві охорони здоров’я  Еспресо.TV  повідомили,  що дана інформація уточнюється.

Нагадаємо, вчора Міністерство охорони здоров’я спростовало інформацію про захоплення терористами Луганського обласного перинатального центру.