Ізраїль: Час наземної операції в секторі Газа наближається

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що його країна готова продовжувати операції проти терористичних, за його словами, організацій в секторі Газа до тих пір, поки ракетні обстріли ізраїльських цілей не будуть припинені

За словами міністра стратегії, розвідки і міжнародних відносин Ізраїлю Юваль Штайніца, наближається час наземної операції для тимчасового захоплення сектора Газа, повідомляє ВВС.

Як кажуть ізраїльські військові, з території Гази було запущено більше ста ракет, з яких близько 80 досягли території Ізраїлю; двадцять одну ракету вдалося перехопити.

Тим часом, в результаті посилення ізраїльських повітряних нальотів зростає число жертв серед палестинців. За даними органів охорони здоров'я в секторі Газі, вбито більше 50 чоловік, в основному цивільні особи.

Агенство ООН з надання допомоги біженцям оголосиkj надзвичайну ситуацію у всіх п'яти районах Гази. Палестинські бойовики тим часом продовжують ракетний обстріл території Ізраїлю, дві ракети впали поблизу ядерного реактора в Дімоні.