На Керченській переправі продають місця в черзі на пором

Громадськість обурена фактами продажу місць у черзі за фіктивними документами і має підстави звинувачувати транспортну компанію в корупції

Як розповідають водії, які переправляються на власних автомобілях, наближені до працівників переправи люди за певну плату пропонують без черги проїхати в «нульову» смугу для навантаження на пором. Ця смуга призначена для пасажирів громадського транспорту, а також машин, на яких є люди пільгових категорій, повідомляє "Крим.Ралії".

Продаж місця в черзі вже активно обговорюють в соціальних мережах і, зокрема, на сторінці російського організатора поромних перевезень - «Єдиної транспортної дирекції».

«Довести факт продажу черзі дуже важко, тому що якийсь тип, який тусується на початку черги і снує туди сюди з мобільником, домовляється про продаж черги, десь на стороні. Факт передачі грошей теж відбувається подалі від портів», - написав один з водіїв на офіційній сторінці «ЕТД».

Керівнитство компанії вже звернулася до автомобілістів з проханням фіксувати на відео факти продажу місць у черзі на пором. У компанії запевняють, що через ці скарги вони проводять рейди і дійсно в деяких випадках виявляють порушників. Також вони повідомили про посилення пропуску пільговиків на пором. Для цього проїжджаючим необхідно мати при собі підтверджуючі документи, які потрібно пред'являти співробітникам ДАІ.
Станом на 9 липня, у черзі на пором в порту «Кавказ» перебувало 1300 авто.

Еспресо TV. раніше повідомляло, що російська залізниця планує запустити прямі потяги з Москви до Сімферополя через Керченську протоку в серпні 2014р