Українська армія звільнила від бойовиків село Трьохізбенку на Луганщині

Вночі українські військові увійшли в с. Трьохізбенку Слов’яносербського району

Як повідомили Еспресо.TV місцеві жителі, на початку травня в Трьохізбенці поблизу мосту через Сіверський Донець терористи облаштували блок-пост. Сьогодні вночі українська армія після нетривалого бою звільнила цю ділянку від бойовиків.

За даними співрозмовника, зранку  військові перевіряють документи у місцевих жителів і звіряють їх зі своїми списками на предмет причетності до терористів.

Варто зазначити,  що приблизно в 5 км від блок-посту в селищі Слов’яносербськ розташована база бойовиків. За даними місцевих жителів, озброєні терористи  облаштувалися в гуртожитку Слов’яносербського сільськогосподарського технікуму, та на території дитячого табору. Крім того, у Слов’яносербську бойовики захопили приміщення управління ДАІ.

Разом з тим, пересування армії у бік  Слов’яносербська ускладнене тим, що раніше був підірваний міст через Сіверський Донець, який розділяє село з районним центром.

Тим не менш сьогодні в Слов’яносербську очікують на бій. Держслужбовців та працівників більшості підприємств керівники розпустили по домівках.