З полону в горлівського терориста Безлера звільнили радника Тарути, ще 15 людей залишаються в полоні

З полону бойовиків вдалося звільнити радника губернатора Донеччини Сергія Тарути

Чоловіка схопили два тижні тому в Донецьку, катували і тричі приводили на розстріл, щоб зламати та отримати інформацію. З міркувань безпеки його ім'я не називають, передає Еспресо.TV з посиланням на ТСН.

Керівника терористів Ігоря Безлера на прізвисько "Біс" вдалося вмовити переговорнику, очільнику громадської організації "Офіцери запасу" Володимиру Рубану. Надвечір тепер уже колишнього бранця привезли до Дніпропетровська - звільненню активно сприяла тамтешня обласна адміністрація. 

Нині чоловіку надають медичну допомогу. У нього численні ножові поранення та опіки від паяльника. За словами переговорника Рубана, в полоні "Біса" у Горлівці залишаються ще 15 людей, зокрема офіцери СБУ, військові різних формувань та громадянин Грузії. Усіх посадовців просять  долучитися до порятунку цих людей.

"Його катували досить витонченими методами. Три рази виводили розстрілювати, намагаючись зломити. Наш герой - підготовлений офіцер, він витримав ці випробування гідно. І це визнала і та сторона, яка утримувала його", - розповів Рубан.