За минулу добу в зоні АТО загинули троє військовослужбовців, 27 поранені (ДОПОВНЕНО)

У зоні АТО зберігається напружена ситуація. Найбільш нестабільна обстановка відзначається в районі міст Донецьк, Горлівка, Луганськ, Антрацит, Сєвєродонецьк

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Повсюдно терористи проводять мінування доріг, по яких сили АТО здійснюють переміщення особового складу і техніки, а також здійснюють забезпечення підрозділів. 

Як повідомляють у прес-центрі АТО, 23.40 здійснено обстріл з кулемета машини Урал в районі населеного пункту Муратово, авто потрапило в засідку. В ході бою 1 військовослужбовець загинув і 3 було поранено. 

0.10-0.20 – здійснено обстріл з АГС-17 та стрілецької зброї один з блок постів на Луганщині. У відповідь було відкрито вогонь з мінометів та стрілецької зброї. Під час бою в полон було взято одного бойовика. Втрат нема.

0.35 – 0.40 здійснено обстріл одного з блокпостів в районі населеного пункту Металіст. Ракети лягли з перельотом.

1.00 в ході проведення спеціальних дій в районі Сіверськ піхотинці вступили у вогневий контакт з бойовиками. В результаті бою знищено 2 мінометних розрахунки та зруйновані фортифікаційні споруди бойовиків. В ходів бою було поранено 2 військовослужбовці, пошкоджено 1 танк.

21.05 -21.15. здійснено обстріл зі стрілецької зброї блокпосту в районі н.п. Соболівка. Втрат нема.

21.30 на фугасі підірвався БТР-80 в районі н.п. Червона зоря. 2 військовослужбовці загинуло, 6 поранено.

21.15 -21. 50 здійснено мінометний обстріл та обстріл зі стрілецької зброї (ПКМ, СВД) в напрямку н.п. Довжанський зі сторони села Бірюково. Поранено 7 військовослужбовців. З них 2 у важкому стані. 4 поранених належать ДПС.

За добу загинуло 3 військовослужбовці та поранено 27 військовиків.

За період бойових дій втрати 615 військовослужбовці. З них загинуло 173, поранено 446.