Льовочкіни у травні придбали у власність острів

Журналіст Сергій Лещенко оприлюднив інформацію, що у травні поточного року сім'я Льовочкіних придбала у власність острів

Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді", передає Еспресо.TV

"Льовочкін не сидів склавши руки - він оформив у власність своєї сім'ї ... острів. При чому це сталося вже після зміни влади", - написав журналіст. 

Він з'ясував, що з 2010 року на малому острові, що межує з земельною ділянкою Льовочкіна у Кончі-Заспі, він почав будувати якісь споруди. Згідно даних земельного кадастру України - малий острів і великий (півострів) у травні поточного року стали приватною власністю. 

Державний реєстр речових прав свідчить, що власником ділянки є рідна сестра Сергія Льовочкіна, депутат Партії регіонів Юлія Льовочкіна.Також, тепер у власності родини Льовочкіних і частина річки, що суперечить чинному законодавству. 

"Якщо подивитися на кадастр, то земельна ділянка Льовочкіної, яка опинилася у неї у приватній власності, охоплює не тільки територію малого острова і великого (пів) острова, але також частина водної поверхні (вказана червоною стрілкою), що взагалі є абсурдом", - ділиться журналіст. 

За інформацією Лещенка, Льовочкін купив ділянку біля своєї ділянки і збирається будувати повноцінний міст на острови, щоб почати там зведення будинку.