Прокурора Запоріжжя закидали яйцями

Пікет обласної прокуратури активістами Самооборони і Правого сектора закінчився сутичками

Про це передає УНН, повідомляє Еспресо.TV.

Протестувальники вимагали від прокурора дій, стосовно міліції, що побила лідерів Самооборони.

Натомість посадовець ситуацію з побиттям не прокоментував. Від шквалу яєць Олександр Шацький сховався в приміщенні прокуратури.

Як повідомляло Радіо свобода, пікет під управління МВС України в Запорізькій області зібралися до півтисячі протестувальників. Більшість складали представники Самооборони і "Правого сектору".

"У нас починається третій майдан – люстраційний. Проти бездіяльності міліції, – заявив старшина штабу Самооборони Запорізької області Ігор Грицаєнко.

За словами протестувальників, конфлікт стався вихідними, коли представники управління боротьби з економічною злочинністю святкували професійне свято в дорогому комплексі "Марко Поло". До них завітав лідер Самооборони Сергій Тіунов з чотирма самооборонівцями. Відбувся конфлікт зі стріляниною. Наразі побиті самооборонівці перебувають на лікуванні.

До протестувальників вийшов голова запорізького обласного управління МВС Віктор Ольховський.

"Ми проводимо розслідування. Всі винні будуть покарані згідно з рішенням суду", – зазначив правоохоронець. Пікет на цьому не закінчився, і протестувальники вирушили пікетувати й прокуратуру з вимогою відставки облпрокурора Олександра Шацького.

Координатор акції від "Правого сектору" заявив, що прокурор заважає проведенню розслідувань.