У Краснодоні снаряди впали на територію шахти. Є жертви

Снаряди впали до початку робочого дня, тому не сталося масової загибелі людей

11 липня в 6:10 на територію управління з монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного обладнання ПАТ Краснодонвугілля потрапили снаряди, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу компанії Метінвест.

У результаті вибухів один чоловік загинув, дві жінки отримали поранення. Постраждалих направлено каретами швидкої допомоги до Центральної міської лікарні Краснодона.

У результаті розриву снарядів на території підприємства зруйнований контрольно-пропускний пункт № 1, в цеху 2 пробита дах, зруйновані підсобні приміщення і будівля адміністративно-побутового комбінату.

Співробітників в момент попадання снарядів на робочих місцях ще не було (робочий день починається о 7 ранку), тому не сталося масової загибелі людей. На даний момент підприємство зупинене. На місці працює оперативний штаб та спеціальна комісія, яка визначають масштаб пошкоджень і завдану шкоду. Ведуться роботи з ліквідації наслідків вибухів.

Нагадаємо, що приватний енергохолдинг ДТЕК, підконтрольний бізнесменові Рінату Ахметову, з 11 липня припиняє роботу чотирьох шахт в Луганській області після того, як напередодні ввечері був обстріляний автобус з гірниками.