Силовики затримали "солдатську матір" в зоні АТО

СБУ затримало гастролерку російських теленовин Марію Ципко

Про її арешт повідомив в соцмережах відомий прихильник так званої Новоросії Кирило Фролов. Однак він більше переживав не за долю заарештованої артистки, а за Тихвинську ікону, доставлену раніше в ДНР прем'єром самопроголошеної республіки Олександром Бородаєм. Саме з цією іконою, за його твердженням, і була арештована Ципко.

Раніше Еспресо ТV повідомляло, що Марія Ципко давала російським телеканалам інтерв'ю і як співробітниця придорожнього кафе під Луганськом, яке нібито постраждало від сил АТО, і виганяла журналістів з засідання виборчої комісії з проведення референдуму на Луганщині. 

Раніше Ципко була героїнею сюжету в Криму, де зі сльозами на очах розповідала, що пенсіонери збирали їй по копійці гроші для того, щоб вона доїхала до Севастополя і попросила Росію про допомогу, а весь лютий і березень виступала "Солдатської матір'ю" і "Киянка, яка протестує проти Майдану ". 

У червні російські пропагандисти випустили Марію на екрани з історією про звірства бандерівців в Одесі, від яких вона була змушена тікати до Москви.