Скрипка розповів, чому не їздить виступати до Росії

Музикантів з гурту «ВВ» перестали запрошувати до Росії

Українських виконавців «по-тихому» виймають з афіш, розповів Олег Скрипка програмі «Світське життя».

«Ми мусили виступати з сольним концертом у «Крокус-холі» в Москві, нас просто вийняли з афіш і все, без пояснень, не підіймаючи слухавки», - каже соліст гурту «ВВ».

За його словами, за рік їх знову почнуть запрошувати на корпоративи, однак, відкритих концертів найближчим часом в Росії не буде.

Разом із тим музикант висловив обурення з приводу того, що на українських каналах та українських фестивалях присутні російські виконавці. Натомість, немає українських митців.

«Наскільки сильно українським артистам треба прогнутися перед українським шоу-бізнесом і українським урядом, щоб врешті-решт ми приїхали, наприклад, до Одеси і бачили на афішах не російських виконавців, коли ми у стані війні знаходимося, а щоб, врешті-решт, з’явилися в Одесі українські виконавці? Щоб на наших каналах під прапорцем «Єдина Україна» з’явилися, нарешті, українські артисти - коли це буде?», - сказав Олег Скрипка.

Нещодавно на Odessa Holyday Fashion Week Олег Скрипка представив свою колекцію одягу та відіграв ді-джей сет. 

Колекція має назву «Чудовий світ». Раніше вона вже була презентована в Донецьку. За словами самого музиканта, люди його підтримують, він актуальний зі своїми ідеями: «Я спілкуюсь з людьми, і розумію, що нам все ж потрібен той позитив, той посил. Поняття єдності, прагнення світла, добра, допомога один одному – це цінності, які ще ніхто не відміняв».

Фото з "Фейсбуку" Олега Скрипки

Скрипка розповів, що на Сході люди сприймали його по-різному: «В колекції є костюм, який шився ще в жовтні минулого року. Там на штанах на лампасах написано «Слава Україні! Героям слава!» І один хлопець – модель з Донецька - перелякався це одягти. А інший підійшов і каже: «Можна я одягну цей костюм?» Він шахтар, до речі. Прийом колекції бук як на рок-концерті, а коли цей хлопець вийшов - всі просто шаленіли!»

Нагадаємо, нещодавно Гурт "Воплі Відоплясова" зіграв благодійний концерт для військових.