Суд США зобов'язав українську олімпійську чемпіонку заплатити телекомпанії $35 тис.

Суд Нью-Йорка виніс рішення, згідно з яким олімпійська чемпіонка-1994 з фігурного катання Оксана Баюл має виплатити судові витрати американської телекомпанії NBC в розмірі $35 тис.

Суддя Кетрін Форрест вважає несерйозним позов, який чемпіонка Олімпіади-1994 подала минулого року, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "РИА Новости". 

Суддя назвала "дикими" заяви Баюл, яка стверджувала, що недоотримала десятки мільйонів доларів після того, як на телеканалі було помилково оголошено про її участь в льодовому шоу, на яке вона насправді запрошена була. 

Баюл відзначила, що її репутація серйозно постраждала, оскільки її відсутність в шоу було інтерпретовано як відмову від участі, і що через це їй стало складніше знайти роботу.

Нагадаємо, після перемоги на Олімпійських іграх 16-річна Баюл разом з тренером залишила Україну і поїхали до США. Вперше після свого від'їзду фігуристка відвідала Україну лише через 10 років. За океаном Баюл не раз потрапляла в скандальні історії, зокрема, керування авто в нетверезому стані.