У Сніжному в результаті обстрілу терористів обвалився житловий будинок. Є жерви

Сьогодні, 15 липня, у місті Сніжному Донецької області в результаті обвалення житлового будинку загинули чотири людини, ще чотири отримали поранення різної тяжкості

Про це повідомляє прес-служба Донецкої обласної державної адміністрації з посиланням на Головне управління ДСНС в Донецькій області, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні, о 6:35 до рятувальної служби регіону надійшла інформація про обвалення житлового будинку в місті Сніжне по вул. Леніна, 14. По прибуттю спеціалістів на місце події встановлено, що зруйновано 12 квартир", - поінформували в ОДА.

Зараз рятувальники розбирають обвалені конструкції житлового будинку. Для робіт залучено три одиниці техніки, 14 чоловік особового складу. На підмогу викликали ще дві одиниці техніки та 16 чоловік особового складу.

Разом з тим, видання Informator повідомляє, що у будинку обвалився 1-й під'їзд, в інших під'їздах вибиті вікна. Також повністю зруйновано будівлю податкової. Як зазначається, зруйновані будівлі розташовані між двома базами терористів.

При цьому серед місцевих жителів поширюється інформація, що будівлі зруйновані в наслідок атаки Національної гвардії України.

Нагадаємо, раніше керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що сьогодні вранці по Сніжному терористи  завдали   авіаудар, в результаті якого були зруйновані цивільні об'єкти, є жертви серед мирного населення.