На Донеччині терористи почали масований наступ на сили АТО. Є поранені

Сьогодні о п`ятій годині ранку з боку населеного пункту Степанівка Донецької області терористи розпочали масований наступ на сили Національної гвардії України

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Нацгвардії.

«Були нанесені танкові, мінометні удари та удари з ПТУРів по блокпосту Національної гвардії України, що розташовувався поблизу с.Маринівка. Вогонь вівся більше години», - повідомили у прес-службі.

Сили Нацгвардії відбили удар та перейшли у наступ, в результаті чого терористи відступили до населеного пункту Степанівка.

В ході бою постраждало троє бійців Нацгвардії. Також значно пошкоджена інфраструктура населеного пункту Маринівка.

В Нацгвардії повідомили, що наразі бій продовжується вже у районі населеного пункту Тарани, де терористи продовжують наступ на українські сили, наступ ведеться з боку Саур-Могили та Степанівки. «Вогонь по позиціях українських силовиків ведеться із мінометів, танків та ПТУРів. Один військовослужбовець Національної гвардії України поранений в результаті бою. Втрати серед терористів уточнюються», - поінформували в прес-службі.

Нагадаємо, за даними групи "ІС", сьогодні вночі терористи на Донбасі здійснили ряд атак та обстрілів блокпостів та позицій сил АТО, використовуючи важку артилерію та установки "Град". 

Зокрема, терористи обстріляли позиції сил АТО і переправу поблизу н.п.Дмітровка, а також аеропорт в Луганську. Втрат з нашого боку немає.