У розслідуванні бомбардування міста Сніжне приділятимуть увагу ролі Росії

У розслідуванні вчорашнього бомбардування міста Сніжне та трагедії зі збитим українським літаком АН 26 особливу увагу приділятимуть ролі Російської Федерації

"Київ уважає доконаним факт поставок зброї росіянами на український Схід. Захищатися з українського боку вкрай складно. На Луганщині деякі пункти перетину кордону залишаються захопленими терористами.  Не викликає сумнівів в української сторони і участь у війні кадрових російських військових" ,  каже Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ, повідомляє ТСН.

Геращенко каже, що солдатів та офіцерів закликають йти на війну, обіцяючи більшу зарплату. Непрямим доказом є застосування терористами установок "Град". Це реактивна артилерія, якою просто не можуть скористатися непрофесіонали.  Те, з чого вбивали українців на Сході, можна побачити зараз у центрі Києва. Тут  і "Гради", і танки, і переносні зенітні установки. Усе це було вилучено у терористів в результаті боїв на Сході. У Слов'янську та Краматорську військові  виявили цілі склади боєприпасів, а також вогнемети із російськими написами та номерами російських частин, зокрема, так звані Шмелі, якими воює Росія і яких немає в української армії.  

В українському МЗС закликають світ не закривати очі на факти участі російської зброї у війні на  українському Сході. 

Раніше Еспресо.ТV повідомляло, що у Сніжному в результаті обстрілу терористів обвалився житловий будинок