Експерт: Посилення санкцій проти Росії призведуть до палацового перевороту

Після трагедії малазійського авіалайнера «Боїнг-777» слід очікувати на посилення санкцій проти Росії, які врешті-решт призведуть до палацового перевороту

Про це в ефірі Еспресо.TV. повідомив український економіст, громадський діяч Андрій Новак.

За його словами, після цієї трагедії США і ЄС кардинально переглянуть своє політичне ставленні до Путіна. «І, безумовно, Росію чекають набагато жорсткіші санкції, ніж знамениті санкції третього рівня, до якого так і не дотягнулася Євросоюз, і які з легкістю запровадили США», - сказав Новак.

За його словами, якщо санкції першого і другого рівня відчувають окремі представники Росії і російські компанії, то санкції третього рівня стосуються вже цілих галузей, зокрема, оборонного і енергетичного комплексів, на яких базується економіка РФ.

Новак зазначив, що деякі з російських компаній вже значно відчули дію санкцій США.

 «За наслідками таких санкцій ми можемо очікувати те, що відбувалось  в історії  Росії -  палацовий  переворот», - сказав експерт.

При цьому, вважає він, кожен росіянин почне відчувати дію санкцій, коли "питання торкнеться того, що є в кожного росіянина – російського рубля, коли відбудеться помітна девальвація".