Колишня асистентка Леді Гаги напише книгу про співачку

«The Fame Monster» («Монстр слави») – під такою назвою побачить світ книга про Леді Гагу, в якій Дженніфер О’Ніл, екс-помічниця співачки, розповість про співпрацю з нею

Підготовкою рукопису до друку займеться американське видання Simon & Schuster, повідомляє The Guardian.

Таку ж назву, як і книга, має третій міні-альбом поп-виконавиці, що вийшов у листопаді 2009 року.

Фото: www.eonline.com

Саме з цього року і до 2011 О'Ніл виконувала обов'язки помічниці співачки. У 2011 році вона подала в суд на Леді Гагу, вимагаючи заплатити їй кілька сотень тисяч доларів як понаднормових. За словами О'Ніл, їй доводилося трудитися 24 години на добу і сім днів на тиждень, іноді навіть спати з нею в одному ліжку, бо та не може заснути на самоті. У число обов'язків асистентки входило стежити за багажем співачки, нагадувати про прийом ліків, будити її вранці і «оперативно забезпечувати рушником після душу».

Фото з Фейсбуку Леді Гаги

Сама Леді Гага заперечувала ці заяви. «Дженніфер думає, що вона королева Всесвіту, але моя робота щодня робить королевою Всесвіту мене. Вона просто хоче витрусити з мене гроші», - говорила співачка у відповідь на позовну заяву О'Ніл в 2011 році. У жовтні 2013 судовий процес був закінчений, але про що домовилися конфліктуючі сторони, залишилося невідомим.