Путін вже заявив, що падіння Боїнга сталось, бо Україна поновила АТО

Президент Росії Володимир Путін заявив, що аварія малазійського лайнера, яка сталась на території України, була наслідком поновлення антитерористичної операції

Про це повідомляє УНН, передає Еспресо.TV

"Хочу відзначити, що цієї трагедії не сталося б, якби на цій землі був мир, у всякому разі, не були б відновлені бойові дії на південному сході України. І, безумовно, держава, над територією якої це сталося, несе відповідальність за цю страшну трагедію", - заявив Путін.

За його словами, він вже дав відповідні доручення військовим відомствам, щоб вони надали всю необхідну допомогу в розслідуванні події.

"І прошу також Уряд Російської Федерації через наявні можливості цивільних відомств зробити все для ретельного розслідування цієї події. Ми зробимо все - все, що від нас залежить, у всякому разі, - щоб об'єктивна картина події стала надбанням і нашої громадськості, і громадськості України, і всього світу. Це абсолютно неприпустимі речі, і ніхто не має права пройти повз цього без відповідних висновків і без того, щоб у всіх нас з'явилася об'єктивна інформація про подію", - зазначив російський президент.