Зруйноване селище Металіст після обстрілів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У селищі Металіст під Луганськом, яке опинилося в зоні бойових дій, дуже багато руйнувань. Пошкоджені житлові будинки, школи, БК, підприємства

Жителі селища просять нагадати, що вони залишаються на території, де ведуться бойові дії, і не збираються залишати свої будинки, пише "Інформатор".

Місцеві жителі повідомляють, що в Металісті залишилося приблизно 700 осіб. Решта не планують виїжджати з селища. Відзначимо, що населення селища в мирний час - близько 2 тисяч осіб. 

Світла в Металісті немає три тижні. Мобільний зв'язок дуже поганий, періодично його немає зовсім. Водопровід перебитий, тому напір води дуже слабкий. 

«Допоможіть донести до громадськості, що люди в селищі є і вони хочуть жити!» - пишуть місцеві жителі. - «На фото мала частина того, що зруйновано. У селищі є людські жертви, є поранені. Вчора чоловік отримав наскрізне поранення в руку, але після надання медичної допомоги все одно повернувся додому. Елеватор недавно згорів. Жителі гасили його самі, тому що пожежники не можуть проїхати на виклик», - розповідає житель Металіста.