Член екіпажу збитого терористами Ан-26 не потрапив до полону

Член екіпажу військово-транспортного літака Ан-26 Повітряних сил Збройних Сил України не потрапив до полону, а був врятований

Про це заявив речник АТО Владислав Селезньо, повідомляє Еспресо.TV.

"Член екіпажу військово-транспортного літака Ан-26 Повітряних сил Збройних Сил України не потрапив до полону, а за допомогою небайдужих людей (ім’я яких заради їх власної безпеки не вказую) був врятований, певний час переховувався від бандитів, а згодом переправлений на безпечну територію. Його життю нічого не загрожує.", - повідомляє Селезньов. 

Нагадаємо, 14 липня о 12:30 зник зв`язок з літаком ПС ЗС України АН-26, який виконував завдання в рамках повітряно-транспортного забезпечення активної фази АТО. На його борту перебувало 7 членів екіпажу та 1 військовослужбовець, який супроводжував вантаж - продукти харчування та питну воду для військовослужбовців, які виконують завдання на блокпостах з охорони та оборони державного кордону України.

Згодом з’явилася підтверджена інформація про загибель двох авіаторів під час авіакатастрофи, а також повідомлення, що двоє членів екіпажу потрапили до полону бойовиків.