Гіркін: "Нас відрізали від Росії... Все дуже погано!"

Ігор Гіркін, лідер бойовикв ДНР написав, що терористи знаходятья в безвихідній ситуації і українські війська перекрили їм шлях відступу

Про це на "Форуме Коллеционеров" в темі обговорення "Военные Сводки с Юго-Восточного фронта" пише користувач "Котыч". Під цим ніком на форумі зазвичай пише Ігорь Гіркін, передає Еспресо.TV.

"Бравурні повідомлення ... як вони дістали! "Ополчення перемагає!"... Ага... два рази... Один до одного повторюється (але в куди більшому масштабі) ситуація зі Слов'янському - противник, просуваючись крок за кроком, "ріже" нам комунікації, а в "твітерах "звучить" Все хорошо, прекрасная маркиза!", - пише користувач "Котыч" 

Також, згідно повідомлення, вчора українськ війська перерізали останню основну трасу, що зв'язувала Донецьк з Луганськом і, відповідно, з Росією.

"Опорні пункти противника розташовані тепер в селищах Біле і Весела Тарасівка. Зараз укри поспішно закопують в землю кілька десятків танків і БМП, щоб виключити можливість прориву оборони. Зараз знову почнеться в коментах на всіх ресурсах: "Ігор Іванич засумував" з натяком - що всі "не так вже погано". Все дуже погано! Тактичні перемоги на другорядних ділянках не можуть змінити стратегічну обстановку і результати стратегічних поразок! А здача Білого і Веселої Тарасівки - це в наших масштабах саме стратегічна поразка! Зараз нас відрубують від кордону - тобто від будь-якого постачання", - пише Гіркін.

"Вночі противник пройшов через Тоненьке до аеропорту Донецька, створивши мережу опорних пунктів, кожен з яких захищений 5-7 танками", - додає він.

Скріншот з повідомленням