Після трагедії з «Боїнгом» Путін повернув частину своїх підрозділів назад в Росію

Після трагедії з малайзійським «Боїнгом» частина російських підрозділів повернулась назад до РФ

Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці"  керівник Центру воєнно-політичних досліджень, член групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише Еспресо.TV.

«Саме 28 червня ми, група «ІС», отримала перші повідомлення про те, що у складі екіпажів і бойових розрахунків зразків озброєння і військової техніки,  що закидаються з території РФ, помічені вже не тільки російські найманці, а й військовослужбовці ЗС РФ (це приховане військове вторгнення в Україну набуло масштабів  з 15 липня, однак після трагедії з малайзійським «Боїнгом» частину своїх підрозділів Путін повернув назад в Росію)», - зазначив Тимчук.

За його словами, таким чином, Путін побічно підтверджує той факт, що Росія почала черговий етап військового вторгнення в Україну 28 червня, коли сили АТО дотримувалися перемир'я.

«З цієї дати в бойовихі зіткненнях з українськими силовиками знову активно беруть участь російські військовослужбовці. Збитий малайзійський «Боїнг» - саме на совісті російських фахівців, що обслуговували занедбаний з території Росії ЗРК «Бук М1», з якого і був проведений пуск ракети, що вразила авіалайнер» ,- додав Тимчук.