Шакіра стала найпопулярнішою у "Фейсбуці"

Співачка встановила рекорд, набравши 100 мільйонів підписчиків

Ще нікому не вдавалося досягнути таких результатів. Найближче до Шакіри – Емінем з 91,9 мільйона підписчиків та Ріанна, кількість шанувальників на "Фейсбуці" якої сягає 89 мільйонів, повідомляє Al Arabiya з посиланням на AFP.

Особливо активною в соціальній мережі Фейсбук Шакіра була під час чемпіонату світу з футболу, що проходи в Бразилії. Тоді вона викладала багато фотографій «з-за лаштунок». 

Найбільшої популярності здобула світлина зі стадіону «Маракана» в Ріо-де-Жанейро. Вона набрала понад 3,5 мільйона «лайків».

Фото з Фейсбуку

Засновник та генеральний директор "Фейсбуку" Марк Цукерберг привітав Шакіру з тим, що вона набрала таку, рекордну, кількість підписчиків. Натомість Шакіра позитивно відгукнулася про "Фейсбук".

"Соціальні медіа, а особливо "Фейсбук", допомогли мені та іншим артистам подолати розрив між сценою та глядачами", - сказала співачка.

Фото з Фейсбуку

Співачка подякувала своїм шанувальникам за таку увагу, записавши спеціально для них відео, яке виклала на своїй сторінці.

Профіль Шакіри у "Фейсбуці" часто оновлюється фотографіями та відео з її виступів на сцені, ба навіть "домашніми" кадрами, на яких є її коханий, іспанський футболіст Жерар Піке, та їхній син Мілан.

   Фото з Фейсбуку