У США обурені — мер Філадельфії запросив на бізнес-прийом представників РФ

У США обурюються намірами мера Філадельфії зустрітися із делегацію представників російського бізнесу

23 липня у Філадельфії має відбутись міжнародний бізнес-прийом «Summer 2014 International Business Networking Reception», одним із запрошених учасників якого є Середньо-Атлантична Ділова Рада Росії. Четвертий рік поспіль члени міжнародного ділового співтовариства організовують бізнес-зустріч із мером Філадельфії Майклом Наттером, йдеться у прес-релізі організаторів заходу, повідомляє портал Vidia.org

«Протягом декількох місяців Вашингтон говорив про політику ізоляції Росії через шокуюче  вторгнення Путіна до Криму і «гібридну війну» в Україні. Незважаючи на це, ми спостерігаємо, як окремі корпорації продовжують розширювати бізнес із Росією, а деякі іноземні компанії навіть додають до своїх рад директорів росіян, що мають підпадати під санкції», – обурюється читач, який погодився спілкуватися на анонімних умовах.

За його словами, людей із його оточення непокоїть той факт, що навіть після трагедії зі збиттям малайзійського боїнгу терористами, яких підтримує Росія, Вашингтон «не має впливу на керівництво американських міст».

Нагадаємо, українська діаспора раніше просила бізнесові кола світу утриматись від подорожей до Росії та влаштовувала у різних країнах акції із закликом не вести бізнесу із країною, спонсором тероризму.