Міцні тропіки: Тай буде пити «Хортицю»

Міжнародний холдинг Global Spirits почав поставки продукції під своїм флагманським брендом «Хортиця» в Таїланд

Перші поставки «Хортиці» на тайський ринок відбулися в червні. Офіційним дистриб'ютором торгівельної марки стала міжнародна компанія Agronautic Co Ltd. 

Представник компанії-дистрибутора Олег Кобелецький відзначає, що в Таїланді дуже багато алкогольної продукції місцевого виробництва (в основному, це дешевий тайська ром і віскі). Тому основними перевагами для імпортної продукції є поєднання високої якості і адекватної ціни. «Наша компанія давно знайома з торговою маркою «Хортиця» і знає про її стабільно високій якості. Вважаємо, що це кращий горілчаний бренд України, який має хороший баланс ціни і якості, а значить - відмінні перспективи на ринку Таїланду», - акцентує Олег Кобелецький. 

Алкогольний ринок Таїланду як туристичної країни, в першу чергу, орієнтований на туристів, і вже в другу - на місцеве населення. До того ж, часто горілка вживається тут не в чистому вигляді, а у складі найрізноманітніших коктейлів - в готелях, кафе, барах, нічних клубах, ресторанах. Зважаючи на ці фактори важливими каналами продажу горілчаної продукції виступають магазини duty-free в аеропортах і заклади HoReCa, де широко представлені як місцеві виробники алкоголю, так і всесвітньо відомі бренди. 

Дистриб'юторська компанія Agronautic Co Ltd планує нарощувати присутність бренду «Хортиця» в туристичних центрах Таїланду, а також магазинах duty-free Бангкока і Пхукета. Як заявляють представники компанії-дистриб'ютора, в перспективі вони зацікавлені у виході торгової марки на національний рівень продажів по всій країні.