Незабаром вийде продовження "Бійцівського клубу"

Письменник Чак Поланік анонсував дату виходу нової книги

Письменник Чак Поланік планує випустити книгу-продовження культового роману "Бійцівський клуб", повідомляє Lenta.ru .

Про це автор повідомив на зустрічі з прихильниками у рамках фестивалю Comic-Con, пишуть The Hollywood Reporter.  Поланік поділився деталями з сюжету нового роману, а також назначив дату - квітень 2015 рік - виходу у світ нового матеріалу.

Фото: Vice.

Письменник зазначив, що у новій книзі основні події роману будуть висвітлені під дещо іншим кутом. Зокрема, він натякнув, що одного з героїв історії Тайлера Дердена читач може побачити в інакшому світлі. «Тайлер існував протягом багатьох століть, і уособлює собою не тільки психічне відхилення від норми», - сказав автор.

Історія «Бійцовського клубу» почалася у 1994 році, коли вийшло перше друковане видання роману. В 1999 році завдяки Девіду Фінчеру світ побачила екранізація книги, яка завоювала неймовірну популярність серед кіноманів та згодом заслужила статус "культової" кінострічки. У зйомках були задіяні актори Едвард Нортон, Бред Піт і Хелена Бонем Картер.

Головний герой -  типічний представник середнього класу, який відчуває нажим збоку суспільства та культури споживання, страждає безсонням. Однак його життя змінюється після зустрічі з торговцем мила на ім'я Тайлер Дерден, який очолює клуб, члени якого.. бьються між собою. Роман має несподівану розв'язку.