"Батьківщина" вимагає негайно подати в Раду проект ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС

Фракція «Батьківщина» вимагає від президента України Петра Порошенка негайно подати у Верховну Раду проект ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС

Як повідомляє  Еспресо.TV, про це сьогодні на засіданні парламенту заявив лідер фракції Сергій Соболєв.

«Ми звертаємося до президента - негайно внести на ратифікацію в парламент проект угоди про асоціацію з ЄС.  Це та угода яка дійсно дозволить досягти єдності, хто розуміє, що європейські цінності  боротьби з корупцією,  це те, що підтримують українці. Це питання є нагальним і наша фракція вимагає негайно розглянути його в сесійній залі», - сказав Соболєв.

У свою чергу, представник комітету з парламентського співробітництва між Україною та Євросоюзом повідомив, що вчора комітет узгодив цей проект.

Зі свого боку, представник президента України у Верховній Раді України Руслан Князевич, що президент й досі не отримав від уряду проект ратифікації угоди.

"Президент офіційно звернувся до уряду негайно внести пакет документів та узгодити з ЄС, що б він міг офіційно подати до парламенту на подальшу ратифікацію. Але до цього часу такий пакет з боку уряду не надійшов президенту",- сказав Князевич.