Кабаненко: Росія своєю агресію намагається відволікти увагу світу від катастрофи "Боїнга-777"

Росія намагається відволікти увагу світової спільноти від катастрофи малайзійського "Боїнга-777", постачаючи зброю бойовикам та стягуючи війська до кордонів України

Про це заявив заступник міністра оборони України Ігор Кабаненко на зустрічі з головою групи Європейської народної партії Європейського парламенту Манфредом Вебером, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міноборони.

Він зазначив, що терористи, які діють на території двох східних областей України, і яких підтримує та виправдовує Росія, "показали своє істинне обличчя всьому світу".

"Грабежі, вбивства цивільного населення, взяття заручників та насильство є звичною картиною на контрольованій ними території. Останньою краплею в цій картині стали факти мародерства, зафіксовані на місці катастрофи малайзійського авіалайнера, а також перешкоджання роботі міжнародних експертів, які працювали на місці катастрофи літака" — сказав Кабаненко.

Нагадаємо, що 17 липня в Донецькій області із зенітної установки був збитий пасажирський літак Boeing 777 "Малайзійських авіаліній". В результаті трагедії загинули 298 осіб.