Російський депутат запропонував заборонити Дорна в Росії

Росіян обурює, що український співак виконує пісню українською та носить одяг з українським гербом

Петербурзький депутат Віталій Мілонов запропонував заборонити ротацію пісень та відеокліпів Івана Дорна на російських телебаченні та радіо, повідомляє радіостанція «Говорит Москва».

До того ж, росіянин вважає необхідним заборонити й виступи співака в Росії.

Таку реакцію викликав виступ Івана Дорна на фестивалі «Нова хвиля», де співак вийшов на сцену у футболці з тризубом та виконав пісню «Танець пінгвіна» українською.

Фото з Фейсбуку

Обурений Мілонов повідомив: «Зрозуміло, що такі люди, як Іван Дорн, після такого вчинку можуть співати у Львові, Івано-Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не в Росії. У Росії співаки, що вихваляють убивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть».

Думка про підтримку "вбивць" у російського депутата виникла, вірогідно, через те, що він не зрозумів слів української пісні.

Підтримку Івану Дорну на своїй сторінці у "Фейсбуці" висловив Олег Тягнибок.

Окрім того, петербурзький депутат в інтерв’ю висловлював позбавлені здорового глузду припущення, що, імовірно, стали наслідком гніву від безвихіддя. «Йому потрібно вдягнути спідницю, відростити невелику бороду та оголосити, що він є гомосексуалістом, і тоді він буде повністю євроінтегрованим укропом», - сказав Мілонов.