У спецоперації зі звільнення Лисичанська загинув полковник Радієвський

Під час спецоперації зі звільнення Лисичанська командир військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії Олександр Радієвський разом з бійцями потрапили в засідку на мосту

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу Національної гвардії.

"Сміливий та мужній командир Радієвський загалом два з половиною місяці знаходився в зоні АТО, не покидавши й на мить своїх підлеглих.

15 липня Указом Президента за особисту мужність та самовідданість полковника Олександра Радієвського було нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Завжди доброзичливий до співрозмовника командир Радієвський користувався повагою та авторитетом у підлеглих. Разом з ними він пішов і у бій. Під час виконання спецоперацій по звільненню Миколаївки, Семенівки, Слов’янська він особисто керував діями бійців по знищенню ворожих блокпостів.

Полковник швидко орієнтувався в оперативній обстановці й приймав чіткі та своєчасні рішення, піл-о-пліч з підлеглими особисто знешкоджував озброєних терористів.

Свій нелегкий 27-річний шлях служби на благо Вітчизні розпочав у 1987 році, вступивши до лав Владикавказського вищого військового командного училища ім. С.М. Кірова МВС СРСР.

А далі були різні посади, кар’єрний ріст, неоціненний досвід, - сумлінний воїн завжди прагнув підвищувати свій професійний рівень.

Під час спецоперації по звільненню Лисичанська полковник Радієвський разом з бійцями потрапили в засідку на мосту. Життя сміливця обірвалося на полі бою…", - розповіли про героя в Нацгвардії.

Як повідомляло Еспресо.TV, у Лисичанську тривають запеклі бої за звільнення міста від терористів.