В Луганську перестали хлорувати воду. Частина міста залишилася без світла

В результаті обстрілу в селищі Ювілейне пошкоджена високовольтна лінія електропередач

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі Луганської міської ради, без світла залишилися Південні квартали Луганська, а також інші території Артемівського району.

Характер пошкоджень і терміни відновлення уточнюються.

Крім того, у зв'язку зі складною ситуацією в місті, припинені поставки хлору на об'єкти водопостачання ОКП «Компанія« Луганськвода », яка розташована в зоні проведення збройних зіткнень.  

«ОКП «Компанія «Луганськвода» повідомляє про вимушене припинення процесу знезараження питної води з 8:00 26 липня 2014 на Айдарського водопроводі, який подає воду в селища Металіст, Стукалова балка, Райовка, Світле, Кольорові піски, Лиман, Шишкове Слов'яносербського району»,  - поінформував генеральний директор підприємства.

У водопровідну мережу міста Луганська буде надходити питна вода, знезаражена в неповному обсязі. З метою недопущення погіршення епідеміологічної ситуації в регіоні, керівництво підприємства звертається до мешканців з рекомендацією кип'ятити воду з міських мереж протягом не менше 10 хвилин перед тим, як вживати її для питних цілей або використовувати фасовану воду з мережі магазинів і аптек.

Після стабілізації обстановки технологічний процес на об'єктах водопостачання буде відновлено в повному обсязі.