Вночі в Донецьку горів завод хімреактивів

В ніч з 22 на 23 липня під час бойових дій артилерійський снаряд влучив в Донецький казенний завод хімреактивів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Донецької міськради.

«Близько 2.00 23 липня в результаті бойових дій артилерійський снаряд потрапив на територію Донецького казенного заводу хімреактивів (вул. Софійська, 1), в результаті чого сталося загоряння», - поінформували у прес-службі. За її даними, пожежу вдалося ліквідувати о 7-й ранку 23 липня.

Крім того, вчора близько 18.00 сталося аварійне відключення 8 трансформаторних підстанцій в Київському районі. Згодом електропостачання відновили.

Також в міськраді повідомили, що в результаті  бойових дій 21-22 липня в районі Авдіївки були пошкоджені три високовольтні лінії, які подають електроенергію об'єктам ДТЕК Донецькобленерго, серед яких Донецька фільтрувальна станція.

«На даний момент Донецька фільтрувальна станція знеструмлена. У зв'язку з цим, в Кіровському, Куйбишевському та Ленінському районах Донецька до мінімуму скорочено подачу питної води споживачам», - розповіли в мерії.

Загалом минула в Донецьку була вкрай неспокійною. «Все місто чуло залпи і вибухи, які лунали з околиць. Жителі також повідомляють про поодинокі перестрілках у Ворошиловському, Калінінському, Петровському і Пролетарському районах», - повідомили в міськраді.

Станом на 9.00 в Донецьку спокійна обстановка, бойових дій немає.